Carero maakt onderdeel uit van Azuro. Voor meer informatie over Azuro kan je best een kijkje neem op de website van Azuro.

Carero biedt diensten aan betreffende (interne of externe) doorstroom of uitstroom.  Onze diensten omvatten ontwikkelingstrajecten, loopbaanbegeleiding via het systeem van dienstencheques en outplacement begeleidingen.

Carero voor particulieren

Als loopbaanadviseur brengen wij samen met jou je talenten en doelen in kaart. Wat zijn jouw talenten? Wat zijn je energiebronnen? Hoe zou je leven en je werk er anders kunnen uitzien? De inhoud van elk traject in loopbaanadvies wordt steeds individueel samengesteld en samen met jou bepaald.

Als particulier kan je beroep doen op onze diensten op eigen initiatief via het systeem van loopbaancheques. Daarnaast kan het ook zijn dat je beroep kan doen op onze diensten via je werkgever of via een outplacement begeleiding.

Carero voor bedrijven

Ook als bedrijf kan u bij ons terecht in het kader van interne mobiliteit, career coaching of om uw medewerkers een outplacement begeleiding op maat aan te bieden.

Meer weten over de diensten van Carero?  Bekijk dan de informatie in het menu onder Kandidaten en Bedrijven of neem Contact met ons.

 

 

 

 

 

 

 

Loopbaanbegeleiding en outplacement