Loopbaanbegeleiding en Outplacement

Actief bezig zijn met je loopbaan is nooit eerder zo belangrijk geweest. We leven in onzekere maar spannende tijden. Door nieuwe ontwikkelingen op het gebied van technologie, demografie en globalisering evolueert onze maatschappij snel. Logischerwijs maken steeds meer mensen bewust of verplicht gebruik van een coach om hen door het leven en loopbaanveranderingen te loodsen bij hun zoektocht naar een volgende bestemming.

Bij Carero maken wij tijd om samen met jou op zoek te gaan naar de nodige motivatie en inspiratie om je werkende leven te optimaliseren.  Door je toekomst in eigen handen te nemen en als het ware de CEO van je eigen carrière te worden bepaal je zelf welke richting je uit wil.

Wij staan voor jouw klaar om het PROJECT JIJ vorm te geven.

Jij stelt de vraag, wij assisteren jouw in je zoektocht naar het antwoord!

Je kan bij ons terecht voor de volgende diensten:

  • Tijd om even stil te staan bij je huidige competenties en op zoek te gaan naar datgene wat je echt boeit?  Klaar voor een volgende stap maar je twijfelt over de richting? Wij zetten je op het juiste spoor via onze loopbaanbegeleiding.
  • Word je gevraagd om afscheid te nemen van je huidige werkgever? Heb je vragen over wat nu?  Waar moet ik heen en hoe moet ik daar geraken? Dan helpen we je graag verder via onze outplacement begeleiding.

 

puzzelstuk

Outplacement

Bijna iedereen krijgt er wel een keer mee te maken: het bedrijf waar je werkt houdt ermee op of slankt af. Een reorganisatie. Via je werkgever kan je beroep doen op outplacement begeleiding via Carero.

Lees meer

Content Image

Loopbaanbegeleiding

Wil jij investeren in PROJECT JIJ? Dankzij Loopbaancheques krijg je de unieke mogelijkheid om vrijwel kosteloos te investeren in je carrière.

Lees meer